Max Madigan

Max Madigan

True példaképe, divatikon és igazi életművész. Visszafogott stílusa ellenére nagyon ügyel a részletekre, és néha csak úgy felvesz vagy kirúg embereket. Max néha kicsit olyan, mint egy őrült professzor: egy multimillió dolláros céget vezet, de néha nem találja a kocsikulcsát sem. Sosem volt házas, ám True célként tűzi ki, hogy talál neki egy barátnőt...
Keverés

True Jackson

Te mit tennél, ha hirtelen megkapnád álmaid állását, egy főnöki széket egy nagyüzemben, és csak 15 éves volnál? Hogyan dekorálnád ki az irodádat? Kit vennél fel? Merre terelnéd a cégkultúrát? True Jacskon élete nagy lehetőségét kapja, amikor egyik példaképe, Max Madigan felveszi őt divatcégéhez, a Mad Style-hoz és igazgatót csinál belőle. Akkor mi a gond? Csak annyi, hogy munkatársai nem nézik éppen jó szemmel, hogy egy 15 éves dirigál nekik. Munkatársainak folyamatos szabotázsai közepette True ráébred, hogy a csillogó divatvilág és az iroda hétköznapjai semmiben sem különböznek az iskolai viszonyoktól: tele van zsarnokokkal, klikkekkel és nyomulókkal.

De ahogy az ember könnyebben boldogul a suliban is, ha a barátai támogatják, ugyanúgy könnyebb egy munkahelyet is elviselni a haverokkal az oldalán. Márpedig True barátai boldogan segítenek neki, amikor kiderül, hogy ez a munka szupermodellek válogatásával, rock bandák szerkóinak tervezésével és a legmenőbb cuccok lenyúlásával jár együtt. True és barátai megállják a helyüket a modellvilágban és a végén egész jól mulatnak a divatipar hullámain hánykolódva. Ez a sorozat a vágyak beteljesüléséről és a megvalósult álmokról szól.