True Jackson Szereplők

True Jackson

True Jackson

"True merész, okos és teljesen tisztában van a mai divat irányzataival, így tökéletes választás a fiatalok divatosztályának irányítására a Mad Style cégnél. A lány hűséges barát és kellemes jellem, így nem csoda, hogy Ryan és Lulu mindenben támogatja. True remek humorérzékkel rendelkezik és élettelivé varázsolja maga körül az irodát, habár a munkáját véresen komolyan veszi.
Keverés

True Jackson

Te mit tennél, ha hirtelen megkapnád álmaid állását, egy főnöki széket egy nagyüzemben, és csak 15 éves volnál? Hogyan dekorálnád ki az irodádat? Kit vennél fel? Merre terelnéd a cégkultúrát? True Jacskon élete nagy lehetőségét kapja, amikor egyik példaképe, Max Madigan felveszi őt divatcégéhez, a Mad Style-hoz és igazgatót csinál belőle. Akkor mi a gond? Csak annyi, hogy munkatársai nem nézik éppen jó szemmel, hogy egy 15 éves dirigál nekik. Munkatársainak folyamatos szabotázsai közepette True ráébred, hogy a csillogó divatvilág és az iroda hétköznapjai semmiben sem különböznek az iskolai viszonyoktól: tele van zsarnokokkal, klikkekkel és nyomulókkal.

De ahogy az ember könnyebben boldogul a suliban is, ha a barátai támogatják, ugyanúgy könnyebb egy munkahelyet is elviselni a haverokkal az oldalán. Márpedig True barátai boldogan segítenek neki, amikor kiderül, hogy ez a munka szupermodellek válogatásával, rock bandák szerkóinak tervezésével és a legmenőbb cuccok lenyúlásával jár együtt. True és barátai megállják a helyüket a modellvilágban és a végén egész jól mulatnak a divatipar hullámain hánykolódva. Ez a sorozat a vágyak beteljesüléséről és a megvalósult álmokról szól.
Ne nyomd meg