Minimentők Főoldal

Keverés

Minimentők

A minimentők egy vidám, újszerű sorozat az óvodás korosztálynak a Nick Jr csatornától. Minden részben három kis állat kalandjait kísérhetjük figyelemmel, akik osztálytársak. Linny a tengerimalac, Ming-Ming a kiskacsa és Tuck a teknőc körbe-körbe utaznak a világon, hogy megmentsék az állatokat, akiknek a segítségükre van szükségük.

Akárcsak az igazi kisgyerekeknek, e három hősöcskének sincs semmilyen szuperereje, de amikor együtt dolgoznak, minden akadályt le tudnak küzdeni. Hogy mi segít? A csapatmunka!

A műsorban különleges fotó-alapú animációt láthatunk, egy olyan animációs stílust, amit kifejezetten e sorozat kedvéért fejlesztettek ki, és ami a készítőknek lehetőséget ad arra, hogy igazi állatok fotóival dolgozzanak a filmben. Az eredmény átütő, emlékezetes és tényleg egyedi. Minden rész egy kész kis opera, amelynek dialógusait gyakran híres Broadway szerzők dalaira éneklik. És minden epizód a csapatmunkára, az empátiára, a probléma-megoldó képesség fejlesztésére buzdít, a zene és a humor finom összhangjának kíséretében.
Ne nyomd meg