Hírek
SpongyaBob alkotójának vadonatúj sorozatával erősít a Nickelodeon

Csőrös Harvey

SpongyaBob alkotójának vadonatúj sorozatával erősít a Nickelodeon

Fantasztikus kalandok, igaz barátság és sok-sok nevetés. A SpongyaBob sorozattal bár bizonyító C.H. Greenblatt nevéhez köthető Csőrös Harvey (Harvey Beaks) március végén debütált az amerikai Nickelodeonon, és máris hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet. A kedves rajzfilmkarakter és legjobb barátai: Fee és Foo folyton vicces és szívmelengető szituációkba keverednek, barátságuk pedig mindent legyőz.

A kis Csőrös Harvey egy bájos kölyök, akinek kerek fejénél csak a szíve hatalmasabb. Bárhová megy, követi az őrült és féktelen Fee és Foo: és az ikrek garantálják, hogy Harvey akkor is bajba kerüljön, ha épp egy percre nyugodtan pihenne. Fee hűséges, magabiztos, és mindig csupa piszok. Neki aztán soha senki nem mondhatja meg, mit csináljon, állandóan a szórakozást és a kihívásokat keresi. Kezelhetetlen, akárcsak a haja, de bármikor bármit kockára tenne a barátaiért vagy azért, amiben hisz. Foo ezzel szemben olyan, mint egy kiskutya: szeret botokkal játszani, bogarakat enni, szaladgálni és rágcsálni. Egy perc alatt teljesen fel tud pörögni, hogy a következő pillanatban mély álomba zuhanjon.

Harvey életének legnagyobb célja, hogy folyamatosan jól érezze magát, de ebben néha megakadályozzák olyan hétköznapi dolgok, mint a beágyazás, vagy bármilyen undok házimunka... Persze őt nem kell félteni, hiszen barátai segítségével mindig képes elképesztő kalandokba keveredni. Legyőzni egy csapat mérges mókust vagy ellopni a zsémbes mosómedve biciklijét? Harvey és barátai mindenben benne vannak, hogy felforgassák a környezetüket!

Nincs unalmas pillanat az erdőben, ha Csőrös Harvey-val és barátaival tartasz – augusztus 17-tőlhétköznaponként 19.15-től a csak Nickelodeonon!

előző Vissza a Hírekhez következő