Hírek
Elsősegélyt tanít a Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt

A mancs őrjárat

Elsősegélyt tanít a Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt

Gyermeknap A mancs őrjárattal

Hazánkban május utolsó vasárnapja a gyermekeké, ennek apropóján a Nickelodeon és a Magyar Vöröskereszt − egy hosszútávú együttműködés első állomásaként −, közösen vesz részt a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és Budapest Főváros Önkormányzata kétnapos Városligeti Gyermeknapján. Május 27-én, vasárnap,a szórakoztató programok mellett, a gyerekek az elsősegélynyújtás alapjait is elsajátíthatják A mancs őrjárat szereplőinek segítségével, sőt, személyesen találkozhatnak a sorozat hős tűzoltó kutyájával, Marshall-al is.

Május 26-án és 27-én csintalan, vidám gyermekek önfeledt nevetésétől lesz hangos a Városliget – a kétnapos rendezvényen a szervezők közel 50 000 résztvevőre számítanak.

Vasárnap a Magyar Vöröskereszt és a Nickelodeon, számtalan meglepetéssel várja a kicsiket és nagyokat egyaránt −   a gyerekek A mancs őrjárat szereplőivel tanulhatják majd meg az elsősegélynyújtás lépéseit, sőt, a hős megmentő tűzoltó kutya , Marshall is ellátogat a rendezvényre

A mancs őrjárat vidám kiskutyái már többször tanították a gyerekeket világszerte olyan fontos témákban, mint a biztonságos strandolás, a figyelmes közlekedés vagy éppen a felelős újrahasznosítás. Magyarorországon − a tavalyi sikeres tűzvédelmi kampány után – a Nickelodeon, a Magyar Vöröskereszttel együttműködve, most az elsősegélynyújtás játsszva tanítását tűzte ki célul, melyben ismét a készséges kiskutyák segítenek.  

A Városligeti Nemzetközi Gyermekmentő Gyermeknapon való részvétel ingyenes. A Magyar Vöröskereszt és a Nickelodeon több állomásos játékkal és különleges nyereményekkel várja a gyerekeket.

A mancs őrjárat új részekkel jelentkezik szombat és vasárnap reggelenként 7:30-kor a Nickelodeonon, így, aki korán kel, még indulás előtt a tévében is elcsípheti kedvenceit.

További részletek a rendezvényről:

https://www.facebook.com/NickelodeonHungary/

https://www.facebook.com/events/1909809582625114/

előző Vissza a Hírekhez következő