Hírek
Új részekkel jönnek a Nickelodeon apró szuperhősei

Új részekkel jönnek a Nickelodeon apró szuperhősei

Bajba jutott űrlényen segít az Umizoomi csapat.

Trükkös matematika feladatok, izgalmas formák, fejtörők. Június végén vadiúj részekkel vár az Umizoomi csapat - minden eddiginél nehezebb feladványokkal tér vissza a Nickelodeon szuperhős testvérpárja!

Milli copfjai segítségével méricskél, különleges képessége segítségével pedig bármikor meg tudja változtatni ruhája mintáit. Öccse, Geo igazi tervezőzseni, bármiből járművet tud készíteni. Ők ketten, na meg legjobb barátjuk, egy Bot nevű robot alkotják az Umizoomi csapatot, amelynek ismét a legkisebb tévénézők segítségére van szüksége. A sorozatban matematikai kihívások, memóriajátékok, logikai rejtvények várják a főszereplőket, a sikerhez azonban szükség van a képernyő előtt ülők minden tudására és lelkesedésére is.

Az új évad során Milli és Geo találkoznak majd bajba jutott űrlénnyel, egy focimeccsre tartva még a kocsijuk is lerobban, amikor pedig az umizoomik azt gondolnák, semmi sem lepheti már meg őket, húsgolyók lepik el városukat. Ismét a leleményes apróságokon múlik, hogy megmentik-e a világot.

Kövesd te is Milliék legújabb kalandkait június 27-től, péntekenként 8:25-ös kezdéssel!

előző Vissza a Hírekhez következő