Hírek
SpongyaBob-szakértőt keres a Nickelodeon

SpongyaBob-szakértőt keres a Nickelodeon

Indul a Spongya Tudor mobil játék!

Szuper izgi, többképernyős játékot indítunk, ahol mindenki megmutathatja, mennyit tud a világ legismertebb szivacsáról, SpongyaBobról. Az ingyenes Spongya Tudor mobil alkalmazás augusztusban debütál a Nickelodeonon, ahol hétről-hétre megelevenednek Bikinifenék lakóinak kalandjai.

Azon túl, hogy vadonatúj SpongyaBob epizódokkal várunk titeket, minden részben kérdéseket is adunk nektek a képernyőn, melyeket a mobil applikáción megválaszolva értékes nyereményeket nyerhettek.

A játékos kedvű gyerekek és felnőttek az alkalmazás segítségével megmutathatják, mennyire ismerik Bikinifenék legviccesebb szivacsát és annak barátait.

Hogyan kell játszani? 

A RÉSZLETES ÚTMUTATÓÉRT KATTINTS IDE!

A helyesen válaszolók között napi és heti nyeremények találnak gazdára – ehhez nem kell mást tenni, mint alaposan átgondolni a képernyőn megjelenő kérdést, majd a 4 lehetséges válasz közül a Spongya Tudor applikációban megadni a helyes válasz számkódját. Egy nap alatt 6 epizódot láthatnak a nézők, ezek közül 4 közben fut majd a játék és egy játékban több kérdés is megjelenik adott epizód alatt. Minden játéknak egy győztese lesz: a leggyorsabban válaszoló jutalma, hogy a neve azonnal megjelenik a képernyőn! WOW!

A helyesen válaszolók között, minden nap és hetente is egy-egy nyertest hirdetünk, de azoknak sem kell csüggedniük, akik esetleg nem nyernek a Spongya Tudor időszakos sorsolásain, mert a hónap végén egy értékes fődíj is gazdára talál a Nickelodeon!

Játssz velünk minden nap és mutasd meg, hogy te vagy a legnagyobb hazai SpongyaBob szakértő! Az applikációt itt tudod letölteni:

A játékban való részvétel feltételeiről bővebben olvashattok a - FELHASZNÁLÁSI FELTÉTÉTELEKBEN - (katt)

előző Vissza a Hírekhez következő