Hírek
SpongyaBobbal és Dórával várja a kicsiket a Nickelodeon Játszópark

SpongyaBobbal és Dórával várja a kicsiket a Nickelodeon Játszópark

Márciustól hat szállodában találkozhatnak a gyerekek kedvenceikkel

Óriás kirakóssal, medúzavadászattal, lufis állomással és számos egyéb izgalmas játékkal várja a legifjabbakat a Nickelodeon Játszópark. Március 11-től Dóra, a felfedező tűnik fel, majd április 1-től mindenki kedvence, SpongyaBob is csatlakozik, hogy hazánk szállodáiban mókás és sportos játékokkal szórakoztassa a 4-14 éves korosztályt.

 

Március 11-én rajtol a Nickelodeon Játszópark Harkányban! A gyerekcsatorna által megálmodott mobil játékállomásokat hat wellness hotelben érhetik el az érdeklődők, ahol a kicsik az izgalmas játékok mellett kedvenc rajzfilmhőseikkel, SpongyaBobbal és Dórával is találkozhatnak. A Száraz Játszóparkban akadálypálya, óriás kirakós és léclabda, Dóra Tudás állomásán pedig fejtörők várják a lurkókat. A Vizes Játszóparkban két lufis szakasz nyújt mókás időtöltést, de a medúzavadászat sem maradhat el: a kicsiknek a tenger fenekén élő vízi élőlények közül kell kihalászniuk a medúzákat, ügyelve, hogy más halacska még véletlenül se kerüljön a hálójukba.

 

A Játszóparkokban a látogatók pontgyűjtéssel ajándékokat is nyerhetnek: a 14 év alatti gyerekek az a feladatok teljesítésével pecsétet szerezhetnek és miután négyet összegyűjtenek, értékes Nickelodeon nyeremény vár rájuk. A részvétel nem kizárólag a szálloda vendégei számára lehetséges, hiszen a recepciókon kérhető karszalaggal bárki beléphet a játékok Kánaánjába.

 

Ne maradj le a Nickelodeon Játszópark felejthetetlen élményeiről! Foglalj most!

 

A Nickelodeon Játszópark az alábbi időpontokban és helyszíneken érhető el 10:00 – 18:00 között, ahol a gyerekek Dórával és SpongyaBobbal is találkozhatnak:

  • Tündérkert Hotel és De la Motte kastély: május 27.

3325 Noszvaj, Dobó István utca 10.

Telefon: +36 36 563 303

Email: sales@tunderkerthotel.hu

Web: https://tunderkerthotel.hu/

  • Avalon Park: június 3.

3519 Miskolctapolca, Iglói út 15.

Telefon: +36 46 200 200

Email: sales@avalonresort.hu

Web: https://avalonresort.hu/

 

előző Vissza a Hírekhez következő