Hírek
Madagaszkár pingvinjei nyereményjáték

Madagaszkár pingvinjei nyereményjáték

Nyerj mozijegyet A Madagaszkár pingvinjei (6) vígjáték premier előtti 3D-vetítésére!

Csíped a Madagaszkár pingvinjeit? Akkor az új pingvines film tuti nagyon bejön majd! A szuperkémek nem az égből pottyannak... hanem a tojásból bújnak elő. Íme, a nemzetközi kémvilág legtitkosabb, legizgalmasabb és legviccesebb madarai: Kapitány, Kowalski, Rico és Közlegény. A győzhetetlen csapat ezúttal rendkívüli kaland felé totyog: Dr. Octavius Vízagy világuralomra törő főgonosz keze egyre messzebbre ér el – talán mert nyolc van neki. A pingvinek kénytelenek egyesíteni erőiket egy földalatti szervezettel, az Északi Széllel, hogy együtt szálljanak harcba a közös ellenség ellen.

A két cég munkamódszerei meglehetősen különböznek, de ha le akarják győzni ravasz ellenségüket, akkor mégis vállt vállnak, szárnyat szügynek vetve kell harcolniuk. Különben a világ furcsa változásokon mehet keresztül...

Madagaszkár pingvinjei

Megnéznéd a filmet premier előtt? Most megnyerheted az 5 páros belépő egyikét a november 24-i vetítésre, ami este 18 órától kezdődik a Cinema City Mom Parkban, vagy hazavihetsz egyet az 5 darab pingvines telefontartóból! Nincs más dolgod, mint helyesen válaszolni ezekre a kérdésekre, mi pedig jövő hét pénteken, november 21-én kisorsoljuk a nyereményeket! A vetítésre érdemes előbb érkezni, mert délután 17 órától gyerekprogramok várják az érdeklődőket!

előző Vissza a Hírekhez következő