Hírek
Nyakig úsztak a zöld trutyiban a Kids’ Choice Awards díjazottjai!

Nyakig úsztak a zöld trutyiban a Kids’ Choice Awards díjazottjai!

Itthon először Anett & Ancsa léptek a hollywoodi sztárok nyomdokaiba

Már csak pár nap, és a Nickelodeon műsorán magyarul is láthatjuk az év leglátványosabb díjátadó gáláját, a Kids’ Choice Awardsot, ahol ezúttal is többezer liter zöld slime zúdult a nyertesek, többek között Demi Lovato és Camila Cabello fejére. Eddig a hollywoodi sztárok kiváltsága volt, hogy ebben a megtiszteltetésben részesüljenek, idén először azonban hazánkban is a kedvencek nyakába ömlött a trutyi. A Nickelodeon Gyerekek kedvence szavazásának nyertese Anett & Ancsa, a népszerű Youtuber-páros lett; a két lányt az Animal Cannibals öntötte nyakon.

Sztár nem maradt szárazon! A KCA-n már 30 éve a leglátványosabb show elem a slime-ozás, és a csatorna most először hazánkba is elhozta Hollywood egyik legnagyobb őrületét. Idén a magyar gyerekek is eldönthették, kinek a nyakába zúduljon az elismerés jeleként a gigantikus, zöld trutyizuhatag. A szavazáson Csecse Attilát, Török Ábelt és Szabó Kristófot megelőzve Anett & Ancsa párosa került ki győztesen. A lányok, akik gameplay és paródia videókkal váltak népszerű YouTuberekké, nagyon izgultak a trutyizás miatt, ahol az Animal Cannibals Ricsipíje és Qka MC-je várta őket két nagy vödör slime-mal.

„Sokan azt hiszik, testvérek vagyunk, vagy, hogy egy iskolába járunk, de valójában több száz kilométerre élünk egymástól” – mesélték a lányok, akiket váratlanul ért a Nickelodeon jelölése. „Nagyon örülünk a győzelemnek, nekünk vannak a legaranyosabb nézőink, most is mellettünk álltak. Rengeteg kedves visszajelzést kaptunk, több ezer gyermek szurkolt nekünk. A slime-ozás pedig hatalmas buli volt, nagyon érdekes a zöld trutyi, hideg és nyálkás, abszolút hozta azt az érzetet, amire gondoltunk. Hála az égnek, az arcunkba és a szánkba nem sok jutott belőle, így megkóstolnunk nem kellett.”

Popsztárok, világhírű színészek és természetesen rengeteg zöld trutyi kíséretében zajlott az idei Los Angeles-i díjátadó is. A KCA gálát John Cena vezette, fellépett Pharrel Williams zenekara, a N.E.R.D. és JoJo Siwa is. A gyerekek világszerte leadott szavazatai alapján a legjobb film kategóriát a Jumanji – Vár a dzsungel nyerte, a kedvenc színésznek és színésznőnek Dwayne Johnson és Zendaya bizonyult, a legjobb énekesként és énekesnőként Shawn Mendes és Demi Lovato győzedelmeskedett. A gyerekek kedvenc tévésorozata a Stranger Things lett, míg a rajzfilmsorozat kategória idén sem okozott meglepetést, a gyerekek idén is SpongyaBob Kockanadrágot választották kedvencüknek. A Kids’ Choice Awards díjátadón 19 kategóriában szavazhattak a gyerekek a világ minden tájáról, így a Magyarországról is bárki voksolhatott.

A Kids’ Choice Awards magyarul március 28-án 18:00-tól a Nickelodeon műsorán.

 

Íme az idei nyertesek listája:

FILM:

Kedvenc film: Jumanji – Vár a dzsungel

Kedvenc filmszínész: Dwayne Johnson (Dr. Smolder Bravestone, Jumanji – Vár a dzsungel)

Kedvenc filmszínésznő: Zendaya (Anne Wheeler, A legnagyobb showman & Michelle “MJ” Jones, Pókember: Hazatérés)

Kedvenc animációs film: Coco

 

ZENE:

Kedvenc együttes: Fifth Harmony

Kedvenc énekes: Shawn Mendes

Kedvenc énekesnő: Demi Lovato

Az év kedvenc dala:“Shape Of You” (Ed Sheeran)

Kedvenc új előadó: Camila Cabello

Kedvenc nemzetközi zenei előadó: ASIA: BTS

 

TELEVÍZIÓ:

Kedvenc tévésorozat: Stranger Things

Kedvenc rajzfilmsorozat: SpongyaBob Kockanadrág

Kedvenc férfi televíziós sztár: Jace Norman (Henry Hart, Henry Danger)

Kedvenc női televíziós sztár: Millie Bobby Brown (Eleven, Stranger Things) 

 

EGYÉB KATEGÓRIÁK:

Kedvenc szórakoztató YouTuber: Liza Koshy

Kedvenc zenei YouTuber: JoJo Siwa

Kedvenc Insta-állatka: Jiffpom

Kedvenc táncirányzat: Backpack Kid

Kedvenc videojáték: Just Dance 2018

előző Vissza a Hírekhez következő