Hírek
Nickelodeon játszóházzal startol az idei LEGO Store Show!

Nickelodeon játszóházzal startol az idei LEGO Store Show!

A Nickelodeon népszerű mesehőseivel tér vissza az év nagyszabású LEGO eseménye a Millenárisra! Június 3-4. között kicsik és nagyok is önfeledten építhetnek, sportolhatnak és játszhatnak akár SpongyaBobbal is. A LEGO Store Show idén is több mint egy millió LEGO kockával, tematikus építőasztalokkal, sport programokkal és rengeteg meglepetés ajándékkal várja a résztvevőket.


Merülj el több mint egy millió LEGO között a Millenárison az év egyik legnagyobb Nickelodeon eseményén! A szombaton és vasárnap 10-19 óra között nyitva tartó LEGO Store Show-n az életnagyságú szobrok és különleges építmények mellett a látogatók a Nickelodeon népszerű hőseinek mesevilágába is betekintést nyerhetnek. A rendezvényen a gyerekek tíz állomáson gyűjthetnek majd pecséteket, ebből négyet a Nickelodeon játszóházában teljesíthetnek. A kicsiket többek között ugrálóvár, óriás kocka kirakós, hatalmas Mancs őrjáratos puzzle és óriás memóriajáték is várja, ha pedig mindegyik állomást teljesítik oklevéllel és garantált ajándékkal térhetnek haza. A játszóházban az esemény látogatói a Nickelodeon népszerű rajzfilmhősével, az örök optimista SpongyaBob Kockanadrággal is találkozhatnak.
Az eseményen emellett a legkisebbek számos tematikus építőasztalon próbálhatják ki magukat, de a nagyobbaknak is lehetősége nyílik a kibontakozásra: megismerkedhetnek a robotprogramozás alapjaival és változatos terepasztalokon játszva válhatnak mindenre elszánt építőmesterekké. Az idei rendezvényen a gyerekek kedvenc focistáikkal és kézilabdázóikkal is találkozhatnak, sőt mi több, ők maguk is bajnokká válhatnak, ha teljesítik a verseny minden állomását!
További részletek a http://lstore.eu/LegoStoreShow/Hirek oldalon találhatók!

előző Vissza a Hírekhez következő