Hírek
KCA: ismerd meg a jelölteket!

KCA

KCA: ismerd meg a jelölteket!

8 jelölt, 8 érdekes infó

A Kids Choice Awards jelöltjeit mindannyian ismerjük, de vajon tényleg tudunk róluk mindent? Íme 8 érdekesség a nyolc sztárról, amit nem biztos, hogy tudtál!


Emma Stone - Kedvenc színésznő jelölt: nem csak színész, hanem profi zenész. Egy film kedvéért tanult meg játszani a basszusgitáron, de azóta se tette le!
Hugh Jackman - Kedvenc színész jelölt: mielőtt színész lett, bohócként dolgozott szülinapi partikon!
Jamie Foxx - Kedvenc gonosztevő jelölt: az egyike azon 5 embernek a világon, akinek Oscar-díja is van, és 1. helyezett dala a Billboard charton!
Kaley Cuoco - Kedvenc tévés színésznő jelölt: az Agymenők sztárja otthon tanult, és így 16 évesen már el is végezte a gimit!
Andrew Garfield - Kedvenc akciószínész jelölt: Los Angeles-ben született, de 3 éves korában szüleivel együtt Angliába költözött, ezért kettős állampolgár.
Justin Timberlake - Kedvenc énekes jelölt: a sztárnak van egy furcsa szokása, az Oreo-kekszet pontosan 7 másodpercig áztatja a tejbe, mert szerinte így lesz a legfinomabb!
Katy Perry - Kedvenc énekesnő jelölt: a beceneve nagyon cuki, Kitty Purry, ami magyarul doromboló cicát jelent!
Ross Lynch - Kedvenc tévés színész jelölt: a sztár mindene a gitározás, az egyik hangszerét még el is nevezte Lunának! Vajon a többi gitár nem lett féltékeny?Kattints ide, és add le Te is a szavazataidat!

előző Vissza a Hírekhez következő