Hírek
Indul a Nick hajó!

SpongyaBob Kockanadrág

Indul a Nick hajó!

Különleges programsorozattal készülünk nézőinknek! A Nick hajón óriási SpongyaBob figurával és Dóra, a felfedezővel is találkozhatsz, valamint koncerttel és sok-sok játékkal lepünk meg kicsiket és nagyokat egyaránt.

Izgalmas lesz a Nick hajó programja, mert találkozhatsz SponyaBobbal és Dórával, segíthetsz Csőrös Harvey-nak kijutni a labirintusból, fényképezkedhetsz a kedvenceiddel, sőt el is készítheted őket papírból, s így haza is viheted őket. Ha ez még nem lenne elég, akkor egy arcfestő és egy lufihajtogató is lesni fogja a kívánságaidat.

Tovább is van, mondjam még? Mondjaaad!

Játszhatsz még óriásmemóriával is, ahol párosíthatod kedvenc szereplőidet, és játékos formában ismerkedhetsz a környezetvédelemmel.
 

Programok:

június 19. - vasárnap: Búgócsiga Zenede interaktív gyermekműsora, nem csak gyerekeknek

Sok izgalmas játékkal és vidám programmal várnak SpongyaBob és barátai a Nick hajón!


Információk szülőknek:

A Nick hajó jól felismerhető, hiszen hatalmas, felfújható SpongyaBob díszíti, és könnyű lesz megtalálni, mert a Battyhány térről az alsórakpart felé igyekezve a lépcsőn lesétálva a zebrához közel fog várni rátok a Silverline kikötőben.

Beszállás: 9.30-tól 10:00-ig (érdemes időben érkezni, mert a hajónak 10 órakor el kell indulnia, és aki késik, az sajnos lemarad)

Menetidő: 10-12 óráig

Jegyvásárlás: jegyet elővételben online és a helyszínen is lehet vásárolni, de a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes előre helyet foglalni.

Jegyárak:

Felnőtt jegy: 2 900 Ft

Gyerek jegy: 2 700 Ft

Családi jegy 4 fő részére: 10 000 Ft (2 felnőtt +2 gyerek, vagy 1 felnőtt +3 gyerek)

Az 1 év alattiaknak nem kell belépőjegyet váltani.


Bővebb információ a Nick hajó jegyrendelésével kapcsolatban: +36203325364, rendezveny@silver-line.hu

Ugye találkozunk?

 

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a „Nickelodeon Hajó" elnevezésű rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A rendezvény során mindenki köteles a személyzet utasításait betartani, és a hajót, annak helységeit, valamint az ott található használati tárgyakat rendeltetésszerűen használni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a rendezvény szervezője semmilyen felelősséget nem vállal. Kérjük kedves vendégeinket, hogy a rendezvény ideje alatt ügyeljenek saját vagyontárgyaikra. Vendégeink a belépőjegy megvásárlásával kifejezetten lemondanak arról, hogy a rendezvény ideje alatt őket ért esetleges dologi kár tekintetében, így különösen vagyontárgyaik megrongálódásából, elvesztéséből, megsemmisüléséből eredő kárukkal kapcsolatban, a rendezvény szervezőjével szemben bármilyen kártérítési igényel lépjenek fel. A belépőjegy megváltásával vendégeink tudomásul veszik és hozzájárulnak, hogy a rendezvényen fénykép- és videofelvételek készülhetnek róluk, melyeket a szervezők a rendezvény népszerűsítése érdekében az elektronikus és nyomtatott sajtóban és online felületeken közzétehetnek.

előző Vissza a Hírekhez következő