Hírek
indul a Nick Hajó

indul a Nick Hajó

Augusztusban is lesz nick hajó

Különleges programsorozattal készülünk nézőinknek! A Nick hajón óriási SpongyaBob figurával és Dóra, a felfedezővel is találkozhatsz, valamint koncerttel és sok-sok játékkal lepünk meg kicsiket és nagyokat egyaránt.
Izgalmas lesz a Nick hajó programja, mert találkozhatsz SponyaBobbal és Dórával, segíthetsz Csőrös Harvey-nak kijutni a labirintusból, fényképezkedhetsz a kedvenceiddel, sőt el is készítheted őket papírból, s így haza is viheted őket. Ha ez még nem lenne elég, akkor egy arcfestő és egy lufihajtogató is lesni fogja a kívánságaidat.
Tovább is van, mondjam még? Mondjaaad!
Játszhatsz még óriásmemóriával is, ahol párosíthatod kedvenc szereplőidet, és játékos formában ismerkedhetsz a környezetvédelemmel.

Indulási időpontok: Augusztus minden vasárnapján! Aug. 7., 14, 21, 28.

Sok izgalmas játékkal és vidám programmal várnak SpongyaBob és barátai a Nick hajón!

Fellépők:

-Augusztus 14. - Farkasházi Réka és a Tintanyúl trióban

-Augusztus 21. - Nefelejcs Színház: Egyszer egy hétpettyes

-Augusztus 28. - Rutkai Bori Bandája

-Szeptember 4.  -  Huzella Péter

JonoYogo frozen joghurt bár és Piroska szörp frissítő pont vár Titeket!

 
 

Információk szülőknek:

A Nick hajó jól felismerhető, hiszen hatalmas, felfújható SpongyaBob díszíti, és könnyű lesz megtalálni, mert a Battyhány térről az alsórakpart felé igyekezve a lépcsőn lesétálva a zebrához közel fog várni rátok a Silverline kikötőben.
Beszállás: 9.30-tól 10:00-ig (érdemes időben érkezni, mert a hajónak 10 órakor el kell indulnia, és aki késik, az sajnos lemarad)
Menetidő: 10-12 óráig
Jegyvásárlás: jegyet elővételben online és a helyszínen is lehet vásárolni, de a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes előre helyet foglalni.
Jegyárak:
Felnőtt jegy: 2 900 Ft
Gyerek jegy: 2 700 Ft
Családi jegy 4 fő részére: 10 000 Ft (2 felnőtt +2 gyerek, vagy 1 felnőtt +3 gyerek)
Az 1 év alattiaknak nem kell belépőjegyet váltani.

Bővebb információ a Nick hajó jegyrendelésével kapcsolatban: +36203325364, rendezveny@silver-line.hu
Ugye találkozunk?


Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a „Nickelodeon Hajó" elnevezésű rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt. A rendezvény során mindenki köteles a személyzet utasításait betartani, és a hajót, annak helységeit, valamint az ott található használati tárgyakat rendeltetésszerűen használni. A nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért a rendezvény szervezője semmilyen felelősséget nem vállal. Kérjük kedves vendégeinket, hogy a rendezvény ideje alatt ügyeljenek saját vagyontárgyaikra. Vendégeink a belépőjegy megvásárlásával kifejezetten lemondanak arról, hogy a rendezvény ideje alatt őket ért esetleges dologi kár tekintetében, így különösen vagyontárgyaik megrongálódásából, elvesztéséből, megsemmisüléséből eredő kárukkal kapcsolatban, a rendezvény szervezőjével szemben bármilyen kártérítési igényel lépjenek fel. A belépőjegy megváltásával vendégeink tudomásul veszik és hozzájárulnak, hogy a rendezvényen fénykép- és videofelvételek készülhetnek róluk, melyeket a szervezők a rendezvény népszerűsítése érdekében az elektronikus és nyomtatott sajtóban és online felületeken közzétehetnek.

előző Vissza a Hírekhez következő