Hírek
Szeptember 22-én tévézés helyett játssz a szabadban!

Szeptember 22-én tévézés helyett játssz a szabadban!

Idén is vár a Nickelodeon ingyenes gyerekbulija, A játék napja

A tévé előtt ülve is nagyon jól lehet szórakozni, mégis érdemes időnként felállni onnan és kimenni a szabadba, a jó levegőn megmozgatni magunkat, együtt lenni a családdal és közösen élvezni a játszás örömét. Pláne, ha egész nap még a kedvenc cuki rajzfilmhőseiddel is találkozhatsz! Éppen erről szól a Nickelodeon kezdeményezése, A játék napja. Szeptember 22-én te is pattanj fel a tévéképernyő elől és nyomás ki a szabadba, hiszen neked is az Óbudai-szigeten, a Golf Tanyán a helyed! A játék napja nevű rendezvényen nemcsak Dórával, a felfedezővel, vagy SpongyaBob Kockanadrággal találkozhatsz, hanem a sport- és szórakoztatóprogramokon értékes nyeremények, a nagyszínpadon pedig a Búgócsiga Zenede koncertje is vár téged.

 

A Viacom gyermekcsatornája, a világ több mint 100 országában jelen lévő Nickelodeon évek óta nagy sikerrel tartja meg Európától Afrikán, Ázsián és Ausztrálián át Amerikáig a Day of Play elnevezésű rendezvényét.  Ilyenkor néhány órára elsötétül a képernyő, hogy így hívják fel a fiatalabb korosztály figyelmét a szabadban töltött önfeledt órák, illetve a testmozgás és a sportok szeretetének, örömének fontosságára. Tavaly elsőként hazánkban is megrendezték A játék napját, és a nagy sikernek köszönhetően idén itt a folytatás. Szeptember 22-én, szombaton 10.00 és 12.00 óra között ismét elsötétül kedvenc tévécsatornád képernyője, ezzel egy időben pedig az Óbudai-szigeten található Golf Tanyára vár téged és a szüleidet is a Nickelodeon.

 

Ne habozz hát, pattanj fel aznap a tévé elől, és irány A játék napja! Biztosan nem fogsz unatkozni, ha kilátogatsz a helyszínre, hiszen többek között találkozhatsz az életnagyságú SpongyaBob Kockanadrággal, Dórával, a felfedezővel, de A Mancs őrjárat puzzle, egy óriás kirakós, medúzavadászat, valamint egy 13 állomásos akadálypálya is vár rád. Minden résztvevő egy speciális útlevelet kap, amelybe minden sikeresen teljesített állomás után egy pecsét kerül. A garantált nickelodeonos ajándékokért a 13-ból csupán 8 pecsétet kell megszerezni!

Hozd el a Hatchimals gyűjteményed. Cserélj a többiekkel és gyűjtsd be a hiányzó Hatchimalsokat. A legnagyobb gyűjteményeket díjazni fogjuk! 

A délelőtt fénypontja a különböző korosztályoknak, különböző távokon – 50, 100 és 200 méter – kiírt futóverseny lesz. A színpadon minden órában családi jóga és a tévécsatorna kultikus sorozataiból kvízjáték is vár rád, a felejthetetlennek ígérkező napot pedig a Búgócsiga Zenede koncertje zárja.

 

Szeptember 22-én legyél te is ott az Óbudai-szigeten, A játék napján!

A BELÉPÉS INGYENES!

előző Vissza a Hírekhez következő